Grimstad 2012

Carina Fjære tok i år initiativet, til selv å gjennomføre en utstilling for Pinto Hester i Grimstad. For å få gjennomført dette, åpnet hun også for andre raser og helt åpne klasser.

Resultatene her er kun Pinto Hestene.

Første premie gikk til :

Galiana Høygård , med karakterene 8,7,8,8,8,8 -47p og Bruksprøve : 9,9,9, Arbeidsvilje 10 Lynne 10 Helhet 9.

Velfortjent brodert shabrack fra NPF! Her med eier Vibeke Realfsen.

2 plass gikk til Saga. 7,7,8,8,8,7, 45p Bruksprøve : 9,9,8,Arbeidsvilje 10. Lynne 10. Helhet 9.

Velfortjent til Saga, og eier Carina Fjæra.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

3 plass gikk til Hida 8,7,7,8,7,7 44p Bruksprøve 7,7,7, Arbeidsvilje 7. Lynne 8. Helhet 7.

Hida, med eier Kristin Wallin.

Ser ut som om både publikum, og hesteeiere var fornøyd- her bilde fra område og gavebord/utlodning.

Veldig morro å se medlemmer lokalt får det til!!