top of page

INFO/ SPØRSMÅL TIL PINTOFORENINGENS MEDLEMMER

DIVERSE

Vi trenger hjelp av medlemmene til en del ting. Les her....:)

Medlemskontigent

Hei dere! Det ville spare oss for mye arbeid om dere skriver navnet deres når dere betaler kontigenten. Ofte har vi bare et kontonummer å gå ut i fra og det kan gjøre det hele vanskelig. Vi setter pris på om dere vil hjelpe oss med dette.

Forumet

Kjære medlemmer eller dere som er interessert i Pinto! Nå må dere hive dere rundt og melde dere inn i forumet. Vi ønsker oss mer aktivitet og den må dere være med å skape. Ønsker alle velkommen til å melde seg inn. For dere som ikke har vært der enda så kan vi informere om at det er helt nytt og enklere å bruke enn det gamle.

Hjertelig velkommen til alle! Bruk linken i menyen til venstre!

Pinto Posten

Da har årets første utgave av Pinto Posten kommet. I år kommer den i et annet format enn tidligere. Vi beklager at det i begynnelsen av året har stått stille på den fronten, noe som skyldes endring av styre. Vi er nå i full gang og vil dette året sende ut PP i det formatet dere har fått den i nå. Har dere bidrag eller innspill, vennligst ta kontakt.

Iløpet av neste år satses det på å lage 2 større utgaver i tillegg til disse flyersene som dere har fått nå. Det som er forskjellen er at PP nå vil komme ut hver mnd. Så gled dere! Håper dere er fornøyd med den nye utgaven.

Om dere som medlemmer ikke har mottatt PP vennligst send oss en mail med oppdatert informasjon om din adresse.

Til info....

Siden oppdateres jevnlig. Det er ikke hver uke vi har like mye nytt, så til dere medlemmer vil vi veldig gjerne ha mer stoff og innspill. Vil også oppfordre dere til å bruke forumet aktivt til å få svar på ting dere lurer på. Det kan være småting dere lurer på- info om hva dere driver med osv...Kom igjen og meld dere inn!


Til kalenderkonkurransen har vi fått inn mange flotte bilder. Begynn gjerne å stemme med en gang:) Vi ønsker veldig gjerne at dere kommer med flere flotte bilder. Noen som har vinterbilder? Høstbilder? Vi vil ha alle varianter.

KLUBBJAKKER

Vi jobber med å få til klubbjakker til våre medlemmer med logo og eiers navn. Dette blir en allværsjakke. Mer info vil komme etterhvert

DUGNADEN ER AVLYST

Det er nå tatt en avgjørelse på styremøte om at dugnaden i år er avlyst pga. for lite engasjement.Dette er et arrangement som foreningen kunne ha tjent mye penger på som kunne gått til kjekke arrangement i regi av foreningen. Kanskje var vi litt sent ute da flere har planlagt ferie allerede. Vi jobber for å få samme tilbud neste år og håper da at folk lettere kan legge dette inn i planene sine. Vi kommer tilbake med mer info om dette etterhvert.

VIKTIG- VIKTIG- VIKTIG

VIKTIG FOLKENS!!DUGNAD.BINDENDE SVARFRIST.

Hei igjen alle medlemmer!

Jeg må nå ha et svar nå fra dem som kan og vil stille på dugnaden under Norway Rockfestival i Kvinesdal 10-11-12 og 13 juli.2008.Kan dere sende en bekreftelse på deltagelsen til min mail lenihawk@hotmail.com innen 15 juni.2008.Jeg må ha bindende melding fra dere alle med fullt navn,telefonnr og mailadresse.

Husk at det kan fikses gratis overnatting hos meg.Ta det som en ferie og kom da vel Får jeg ikke respons fra dere nå kjære medlemmer blir det ikke noe av dugnaden.Det betyr lite og ingen penger for å styrke den Nye Pintoforeningen sine ambisjoner.Så jeg anbefaler dere å stille opp folkens


Les mer om dugnaden her....


Hilsen fra Lena Haukland

VI TRENGER MER INFO FRA DERE!

Det er mange hester som vi mangler mange opplysninger om, og dere må hjelpe oss med det. Noen har fått ny eier, noen mangler helt, noen har fått flere avkom. Om vi har et gammelt bilde av din hest på hestens presentasjon, kom gjerne med et nytt! Hvis dere eier hester her inne eller kjenner hester som er/skulle vært her vær vennlig å gi oss en lyd!! PÅ FORHÅND TAKK!!!

Vennligst send info til Benthe Karin Hauge

AKTIVITETER!

Det mangler mye info her enda. Men det er lagt ut en egen side hvor du kan fortelle om gode opplevelser du har hatt med egne eller andres hester. Send oss gjerne bilder og fortell om din historie.

PRESENTASJON

Til de av dere som ønsker det kan dere komme med presentasjon av dere selv, info om hvordan dere ble opptatt av pintohestene, hvordan dere bruker hesten osv. Tenkte denne presentasjonen kunne deles opp i landsdeler slik at vi også kan formidle kontakt mellom medlemmer lokalt.

Send ditt bidrag til webmaster.

Nikita hp. f. 00, Eier: Lisa Eriksen

bottom of page