Shopping Cart
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Hester til salgs!

Her kan medlemmer legge ut annonse gratis.

Ikke medlemmer 150,- (for 3 mnd.)

Bli støttemedlem, og annonser hele året for samme pris.

Send din annonse til : [email protected]

Overføringer fra utlandet koster 50,- ekstra pga bankgebyr

Lady Sally of Liberty .

Sally er et smuk sort hoppeføl, efter vores Ster hoppe Lobke v.d. Hiltemouswalden og Albano.

Sally er 96.87% frieser og vil blive solgt med EU godkendte stamtavle fra Echa og rødt hestepas. Desuden kan hun godkendes i den Dansk Pinto Foreningen.

Sally har korrekt bygning og er ifølge kårings dommer, bedre bygget end hendes sSTER kårede mor Lobke.

Sally vil blive udsædvanlig god som ridehest,som show hest og hun er et fantastisk avlsmateriale til opdræt af barock pinto eller Tobiano Frieser, da der er størrer chance for at få broget afkom , da Sally far er broget.

Desuden findes der ikke vist ikke for tiden blodlinjerne fra Sally mor i Norge !

Sally forventet stg. som voksen er 165 cm.

Født :1.5.2011

Pris dKr. 27.000,-

Kontakt Henriette på + 45 6170 3100

Se mere på www.YourDreamHorse.eu

Og se blandt andet også Sallys helsøster Hope som er broget.