Shopping Cart
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

utstyr selges og kjøpes

Her kan medlemmer legge ut annonse gratis.

Ikke medlemmer 50,-

Send din annonse til : [email protected]

System x saler og Troxel hjelmer

ENESTE LEVERANDØR AV SYSTEM X SALENE OG TROXEL HJELMENE FRA USA!

Nå kan man endelig få tak i disse flotte kvalitet salene fra USA, som har vært en suksess i over 20 år. Disse salene passer alle typer hester, raser og til og med muldyr. Ønsker du en sal hvor hesten har full bevegelsesfrihet og som du kan ha resten av ditt liv? Ja, da burde du investere i en System X sal. Sørg for at hesten din kun har det beste av det beste på sin rygg. I tillegg til at de er bra for hesten så er de også knall gode å ri i.

Gå inn på denne siden www.denbestesal.no og les alt om denne type sal og se hvilke typer vi selger. Vi selger Dressur, Sprang, Feltritt, Allround, Western osv.

Vi har også fått den enestående sjansen til å selge de meget populære Troxel hjelmene fra USA. Her har man hjelmer til enhver smak i alle prisklasser.

Gå inn på hjemmesiden vår www.denbestesal.no og du vil finne all info om disse hjelmene. Kontakt meg gjerne på tlf. 911 36 746 eller e-post [email protected]

Irene Ulset